Vídeos acte de cloenda «Com vivim la joventut a Castelló?»Per escalfar l'ambient per l'acte de cloenda de la campanya «Com vivim la joventut a Castelló?» us deixem tres entrevistes per introduir els temes que es parlaran. 

En primer lloc, una breu entrevista a Enrique Pallarés, advocat laboralista i advocat de l'UCE Castelló, un dels ponents amb qui contarem el proper dijous 18 de desembre. A l'acte reflexionarem sobre com afecta la reforma laboral als joves, les nostres noves condicions de vida i perspectives de futur.

En segon lloc, unes clarividents paraules d'Andrés Piqueras, professor de sociologia de l'UJI i membre de l'Observatori Internacional de la Crisi. A l'acte també reflexionarem sobre el paper de l'educació en la formació i la inserció laboral, les noves condicions de vida dels joves, i les nostres perspectives de futur.

Finalment, l'últim vídeo promocional de l'acte de demà, una interessant entrevista a Vicent Querol, professor de sociologia de l'UJI, en què ens parla de la situació dels joves en aspectes com la inserció laboral, les perspectives de futur, etc.

Recordem que demà a les 19.00h , al Saló d'actes de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI, tindrà lloc l'acte de cloenda de la primera fase de la nostra campanya «Com vivim la joventut a Castelló?».

Ja sabeu, compartiu, difongueu i, sobretot, no hi falteu. Ens veiem demà!

  
COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook