Crònica de l'acte de cloenda de la campanya «Com vivim la joventut a Castelló?»El passat dijous 18 tancàvem la primera fase de la campanya «Com vivim la joventut a Castelló?» amb un acte a la Universitat Jaume I mitjançant del qual vam tractar d'exposar els resultats de la nostra anàlisi sobre les condicions materials a les quals ens enfrontem els joves a la ciutat de Castelló, i que ha ocupat els primers mesos de treball de l'assemblea.

Aquests indicadors de precarietat juvenil que hem vingut denunciant els darrers mesos en els actes de la campanya no son fruït d'una situació conjuntural del que ens han volgut vendre com a «crisi». Com els mateixos ponents que varen intervenir el passat dijous a l'acte van posar de manifest; aquesta realitat hostil per al jovent, i les classes treballadores en general, respon al desplegament intencionat d'un model social i cultural, així com d'una estructura productiva determinada, que porta anys imposant-se i destruint el nostre territori.

Així doncs, s'obri ara una segona fase en la qual l'assemblea passa de la impugnació d'allò existent a la planificació d'una resposta política col·lectiva. La construcció d'alternatives per confrontar els problemes immediats a què quotidianament s'enfronta la joventut de Castelló està en les nostres mans.

Participa, la joventut construïm alternatives des de baix!
COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook