Nova campanya: Pel futur del nostre poble, a l'escola en Valencià. No al tancament de línies!


Des de Renaix! anunciem la nova campanya que encetem avui conjuntament amb moltes altres organitzacions i col·lectius de l'àmbit juvenil i estudiantil, tant de Castelló com d'arreu de tot el País Valencià.

Aquesta campanya porta per nom «Pel futur del nostre poble, a l'escola en valencià: no al tancament de línies!» i pretén aportar una resposta activa, contundent i organitzada —en el nostre cas, des de l'àmbit juvenil— a les lluites per l'escola pública que molts companys i companyes estan duent a terme des de fa temps a tot el país

Ja fa temps que la resignació no és una opció, i els joves no ens quedarem de braços creuats davant els atacs que està rebent l'educació. És hora de defensar i crear entre tots un millor model d'escola pública valenciana, que garantisca la vehicularitat del valencià a l’ensenyament i la possibilitat de viure plenament en la nostra llengua.

Des de Renaix! us animem a mobilitzar-vos als col·legis i als carrers per l'escola pública, l'escola de tots. Esteu atents a propers anunciaments!
COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook