Renaix! participa en la jornada-debat «sobre el dret a decidir»Dissabte passat, membres de l'assemblea es van desplaçar a Burjassot per participar en la jornada-debat "sobre el dret a decidir" convidats per la sectorial jove de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià. Vam compartir taula amb representants de Joves d'Esquerra Unida del País Valencià (JEUPV), Joves PV (Compromís), Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI), Joves d'Esquerra Republicana del País Valencià (JERPV) i Joves Socialistes del País Valencià (JSPV).

Des de Renaix! vam defensar la conveniència d'entendre el dret a decidir com un imperatiu necessari per retornar la sobirania al poble. Només amb la construcció d'un subjecte polític valencià conscient de les seues necessitats, però també de la seua capacitat de transformació, podrem avançar cap a un model de societat més justa.

Aprofitem aquestes línies per agrair el bon tracte que vam rebre, així com per donar suport a aquest tipus d'iniciatives que fomenten espais de trobada, anàlisi polític i confrontació d'idees en clau valenciana.

Com també vàrem recordar al tancar l'acte, ens veiem el pròxim dissabte 13 de desembre en la jornada que celebrem a Castelló per commemorar el 82é aniversari de les Normes de Castelló i on Renaix! participa activament.
COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook