Campanya de micromecenatge: «Col·labora amb Renaix!»

Des de Renaix! anunciem la campanya de micromecenatge que tot just vam encetar aquest 1 de febrer passat. La campanya està allotjada al lloc totSuma i amb ella pretenem donar un impuls econòmic a la nostra activitat i als projectes per millorar les condicions de vida dels joves de la ciutat.

Desgraciadament, qualsevol projecte polític, encara que estiga dut a terme completament per voluntaris, com és el cas, requereix finançament. En el nostre cas, els diners que necessitem es gastarien en coses tan diverses com ara pagar viatges i dietes a ponents que vinguen a actes que organitzem; mantindre el domini www.renaix.org; tindre una base a partir de la qual es puguen organitzar actes i concerts o pagar la cartelleria i materials de difusió que fem servir. La quantitat econòmica que hem establert com a objectiu són 600 €, una suma que amb el suport dels joves i la gent conscienciada de Castelló esperem aconseguir.

Com en totes les campanyes d'aquest tipus, podeu fer aportacions amb diverses quantitats —des de 5 fins a 40 €—, i en funció de la quantitat que hi aporteu podreu obtindre diferents recompenses, com ara xapes, bosses de tela amb el disseny 'Joventut Rebel!' o samarretes amb aquest mateix disseny que, a més, estan disponibles en dues combinacions de colors, negre/grana o marró/groc. D'altra banda, totes les aportacions suposaran l'agraïment en la web de l'assemblea.

Si voleu fer-hi una aportació, ací teniu l'enllaç al projecte:
www.totsuma.cat/projecte/1260


COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook