Gràcies!

Des de l'assemblea de joves de Castelló Renaix! ens complau comunicar-vos que hem superat el repte d'obtenir 600€ per tal de finançar el nostre projecte polític. És el moment d'agrair a totes aquelles persones que en major o menor mesura haveu contribuït a sumar els 745€ definitius, i també, no cal dir-ho, a la plataforma totSuma pel tracte i les facilitats que sempre ens van oferir. Assolir reptes com aquest suposen per a la militància de Renaix un impuls grandíssim en la nostra tasca diària i ens encoratgen a seguir lluitant pel Castelló que ens mereixem.

Com sabeu, totes aquelles persones que hi vau col·laborar vàreu aportar una quantitat variable en relació a unes recompenses (samarretes, xapes, etc.). D'algunes persones ens falten detalls com la talla de la samarreta o el color de la mateixa. Des de Renaix! procedirem en els pròxims dies a revisar les vostres recompenses, i us contactarem en cas que falte algun tipus d'informació necessària per tal de fer-vos arribar les recompenses. Treballem amb la màxima celeritat per a què tingueu les vostres comandes el més aviat possible a casa.

Una vegada més: mil gràcies de tot cor! Us sentim molt a prop, perquè sabem que la lluita del jovent és la lluita pel futur.

COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook